L Hotel Sarigerme

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Sarigerme, na 10 minuta hoda do centra grada, a 300 metara od Sarigerme zaliva. Fetije su udaljene 65 km od hotela, dok je aerodrom u Dalamanu udaljen 18 kilometara. Hotel je izgrađen 2019.godine i prostire se na površini od 3.500 m².

Plaža:
Gradska peščana plaža je udaljena 700 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju. Goste do plaže prevozi besplatni mini autobus.

Sobe:
Ovaj boutique hotel raspolaže sa deluxe, deluxe swim up porodičnim sobama i deluxe swim up porodičnim sobama sa krevetima na sprat. Deluxe sobe su površine 30 m² i u njih se mogu smestiti 2+1 osoba (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Deluxe swim up porodične sobe su površine 36 m² i namenjene su za najviše 2+2 ili 3+1 osobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Deluxe swim up porodične sobe sa krevetima na sprat su površine 36 m² i namenjene su za najviše 2+2 ili 3+1 osobu (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Sve sobe su klimatizovane i imaju WiFi (besplatno), sef (besplatno), mini bar (uz doplatu), fen, TV, tuš, set za čaj i kafu i balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar, WiFi (u javnim delovima hotela), ležaljke, suncobrani kraj bazena i peškiri su besplatni za goste hotela,  spoljašnji bazen, dečije igralište, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, pikado, mini golf, šah i muzika uživo.

Usluge uz doplatu: usluga pranja i peglanja veša, masaže i tretmani u spa centru, usluga doktora, sportovi na vodi i rent a car.

Način služenja obroka:
A la carte.

Kontakt:
Tel: +90 252 286 81 00

www.lhotel.com.tr
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje na Dalaman. Transfer do izabranog hotela u Fetijama. Noćenje.

2. –7. 14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 9. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas