Latanya Park Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yalıçiftlik, na svojoj plaži, oko 40km od aerodroma i oko 16km od centra Bodruma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1989. godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2018. godine (tokom zime). Ukupno ima 204 sobe raspoređenih u 5 blokova. Gostima su na raspolaganju glavni bazen, kao i bazen za decu, glavni restoran, à la carte restoran  (riblji) i nekoliko barova.
Za decu tu su mini club, dečiji bazen i akva park.

Plaća se: čuvanje dece.

Zvanična kategorizacija ovog hotela je 4*, ali po našem mišljenju ovaj hotel zaslužuje 5*.  

Plaža
Nalazi se na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži dužine 123m. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit. 

Smeštaj
Sve sobe imaju fen, sef ,telefon, satelitsku LCD TV, mini bar (sokovi na dan dolaska), klimu, balkon i pogled na baštu.

Club standardna soba  i standardna soba u glavnoj zgradi može imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Family soba ima francuski krevet i dva odvojena kreveta.
Club large soba ima francuski krevet i sofu.
Plaća se: mini bar, telefon.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima i riblji à la carte restoran, Lobby bar, Pool bar, Snack restoran. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa,  sva alkoholna i bezalkoholna domaća pića i neka uvozna pića. All inclusive koncept traje 24h (Lobby bar).

Plaća se: neka uvozna i premium pića, energetska pića, à la carte restoran uz obaveznu prethodnu rezervaciju i ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji
Frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša, mini market, fotograf, menjačnica, rent-a car, iznajmlivanje bicikla.

Sport i zabava
Hotel nudi jedan bazen za odrasle i jedan bazen za decu sa akva parkom. Pored toga gosti mogu uživati i u drugim sadržajima: animacije, bilijar, stoni tenis, pikado.

Plaća se: svi sportovi na vodi, bilijar, stoni tenis i pikado (uz depozit).

Za najmlađe
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, masaže.  

Plaća se: tursko kupatilo, masaže kao i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas