Mekvin Hotel Deniz Feneri Lighthouse Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Smešten na najlepšoj poziciji u Kašu, poslednji put je renoviran 2021. kada su sobama dodati privatni bazeni. Koncipiran kao kamene zasebne jedinice sa krovovima od terakote, raspoređene po padini do ivice mora. Deniz Feneri je miran i savremen hotel u srcu Mediterana na poluostrvu Çukurbağ, na svega nekoliko minuta udaljen od centra Kaša u blizini prirodnih lepota i ostataka istorijske arhitekture. Na oko 150 km od aerodroma u Dalamanu.

Plaža:
U podnožju hotela nalazi se privatna stenovita plaža, do koje možete sići stepenicama i uživati u čarobnom plaventilu.

Sobe:
Sobe su opremljene sa besplatnim Wi-fi internetom, klima uređajem, mini barom i sefom koji se doplaćuju, fenom, TV, opremom za pripremanje čaja ili kafe, telefonom.

Standardne sobe sa pogledom na baštu površine su 20 m² i namenjene su za max 2 osobe. Poseduju francuski ležaj.
Standardne sobe sa pogledom na more, površine su 35 m² za max 3 osobe. Sobe poseduju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju restoran i bar, bazen na otvorenom, besplatan parking, besplatni Wi-Fi, Spa&Wellness centar (uz doplatu), osunčane terase, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), room servis, časovi joge.

Način služenja hotela:
Švedski sto.

Kontakt: www.mekvinhotels.com

Tel: +90 541 413 70 77

Napomena:
Deniz Feneri je umirujuće i savremeno utočište uz obalu sa spektakularnim zalascima i veličanstvenim pogledom na more. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas