Miramare Hotel

, Evia

Opis destinacije

Evija je poprilično veliko ostrvo, drugo po velični među brojnima koja su ukras Sredozemlja i turistički dragulji Grčke. Kupiće vas, već na prvom koraku, lepotom dugačkih plaža u čijem su zaleđu borove šume koje s mirisima mora celom okruženju daruju onu dobro znanu aromu Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na oko 4 kilometra od obalskog mesta Eretria na ostrvu Evia i udaljen je oko 25 kilometara od Halkisa glavnog grada ostrva i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke. Hotel je u potpunosti renoviran 2014. godine. Sastoji se od centralne zgrade, 3 male Annex zgrade i pored centralne zgrade, zgrada Green (izgrađena 2015).

Plaža: Od male i uske peščano-šljunkovite plaže je udaljen oko 130 metara (prolaz ispod puta). Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, restoran, a la carte restoran, bar, bar kod bazena, bazen, dečiji bazen, dečiji bazen sa toboganima, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, WI FI internet (besplatno), dečija igraonica, TV sala, teretana, košarka, fudbal, konferencijska sala, sala za sastanke (uz doplatu).

Sobe: Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade, bungalova i nove zgrade-"green building" (izgradjena 2015.). Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, mali frižider, SAT TV, sef, klima uređaj, krevetac (na upit, bez doplate) i balkon ili terasu.

Standard sobe u annex zgradi površine oko 23 m², smeštene su u jednoj od tri dodatne zgrade sa pogledom na Evia zaliv, namenjen za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i sofa ležaj.

Deluxe sobe u glavnoj zgradi površine oko 23 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, nalaze se u centralnoj zgradi. Sadrže francuski  lezaj  ili 2 odvojena kreveta i dodatni ležaj za treću osobu (standardni ili na rasklapanje).

Usluga: Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt: www.miramare-eretria.gr

Napomena: Hotel Miramare je odličan izbor za odmor.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas