Hotel Paloma Foresta Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Paloma Foresta Resort se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, u divnom ambijentu borove šume 100 m od mesta Beldibi, 18 km od grada Kemer, 29 km od grada Antalija i 40 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 346 soba, renoviran je 2015. godine. Hotel ima i četiri standardne sobe na upit koje su prilagođene za osobe sa posebnim potrebama.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, pet a la carte restorana (potrebna rezervacija jedan dan unapred), sedam barova, Irski pab, besplatan Wi-Fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama, tri otvorena bazena od kojih je jedan relaks, jedan unutrašnji bazen, akvapark sa tri tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, animacije, muzika uživo, disko, tinejdž klub 12-16 god.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu 4-12 godina, igralište, bazen za decu.

Sportske aktivnosti:
aerobik, odbojka na plaži, sportovi na vodi, fitnes, košarka, stoni tenis, stoni fudbal, step gimnastika, bilijar, boćanje.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
luksuzna pića, sveže ceđeni sokovi (osim soka od pomorandže u vreme doručka), room service, nargile, masaže, servis za pranje rublja, frizerski salon, čuvanje dece, telefon, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa i oprema, sportovi na vodi na motorni pogon, spa i wellness usluge, kozmetičke usluge, masaže, hidro terapije, kabane na plaži, specijalne usluge serviranja na plaži u okviru kabana, doktor.

Plaža:
hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni. Kabanasi na plaži su uz doplatu.

Smeštaj:
Hotel ima 1 glavnu zgradu i baštenski deo sa Garden Family sobama i vilama.
Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, set za kafu i čaj, telefon (uz doplatu), mini-bar (voda, sokovi, pivo, puni se svaki dan), sef, Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
luxury ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak (uključen svež sok od pomorandže uz doručak), kasni doručak, ručak, večera, kasni snek, sladoled uz ručak i večeru u glavnom restoranu, poslastičarnica: kafa, čaj, kolači, pet a la carte restorana uz neophodnu rezervaciju unapred 24 h ranije (besplatno: internacionalni, riblji, turski. Uz doplatu: azijski, Steakhouse), domaća alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića, sve prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

LUAI koncept ne uključuje: određena uvozna pića, ne služi se alkohol osobama mlađim od 18 godina, room servis, servis i određena hrana i piće na plaži u okviru zakupa kabanasa, azijski i Steakhouse a la carte restoran, luksuzna pića, sveže ceđeni sokovi (osim soka od pomorandže za vreme doručka)

https://www.palomahotels.com/paloma-foresta
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas