Naias Hotel

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Naias je mali hotel koji se nalazi na samoj plaži u Haniotiju. Sastoji se iz dve zgrade - starije, prvobitno izgrađene koja se nalazi na plaži i sastoji se od apartmana i nekoliko studija i novije - koja se nalazi prekoputa i sadrži isključivo studije. Od Soluna je udaljen 100 km.

Plaža:
Lokacija hotelske plaže je na samom kraju gradske peščano šljunkovite plaže. Plaža je uređena, široka sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, snek bar, bar, internet kutak (uz doplatu), WI FI u lobiju i ostalim javnim delovima hotela je besplatan, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, bazen za decu, animacioni program, igralište za decu, lift, mogućnost organizovanja izleta (uz doplatu), usluga buđenja, doktor na poziv (uz doplatu), rent a car (uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 65 smeštajnih jedinica podeljenih u studia i apartmane. Sve sobe sadrže malu kuhinju, kupatilo, TV, fen, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu), klima uređaj, balkon ili terasu.
Sve sobe su dvokrevetne, ostali kreveti su pomoćni.

Studiji su površine oko 25-30 m² i namenjeni za boravak 2 do 4 osobe. Mogu biti locirani u obe zgrade. Sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Sastoje se iz jedne prostorije opremljene čajnom kuhinjom. Imaju pogled na vrt.

Superior studiji sa pogledom na vrt površine su oko 25-30 m² i namenjeni za boravak 2 do 4 osobe. Pozicionirani u glavnoj zgradi i renovirani 2019. god. Sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Sastoje se iz jedne prostorije opremljene čajnom kuhinjom i imaju pogled na vrt.

Apartmani sa pogledom na vrt površine su oko 35-40 m², prostrani i namenjeni za boravak 2 do 5 osoba. Nalaze se u zgradi blizu mora, sadrže zasebnu spavaću sobu sa francuskim ili dva standard ležaja i dnevni boravak sa sofa ležajem.

Superior apartmani sa pogledom na vrt površine su oko 35-40 m², prostrani i namenjeni za boravak 2 do 5 osoba. Nalaze se u zgradi blizu mora  i renovirani su 2019. god. Sadrže zasebnu spavaću sobu sa francuskim ili dva standard ležaja i dnevni boravak sa sofa ležajem i kuhinjom.

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
 
Kontakt: www.naiashotel.gr

Napomena: Hotel je idealno pozicioniran, u mestu Hanioti, na plaži u blizini centra svih dešavanja. Hotel Naias je jedan od najprodavanijih hotela na našem tržištu.
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas