Planinarski dom Midžor

Stara Planina, Srbija

Opis destinacije

Stara planina, visokoplaninski masiv, spada u grupu venačnih planina. Glavni venac dugačak je oko 550 kilometara, i proteže se od Zaječara do Crnog mora. Deo ovog venca označava i prirodnu granicu između Srbije i Bugarske. Stara planina nosi i drugo ime - Balkan, po kome je i celo Balkansko poluostrvo dobilo naziv.Najviši vrh u delu koji zahvata Srbija je Midžor (2.169 metara). Ski centar Stara planina nalazi se na visini od 1.723m, maksimalna visinska razlika iznosi 495m, a najduža staza ima 1.155m. Ski gondola, prva i jedina u Srbiji, povezuje hotel Stara planina sa ski stazom Konjarnik. Maksimalni kapacitet ski gondole je 2.400 skijaša na sat, u 40 kabina, a cetvorosedna žicara takođe prima 2.400 skijaša na sat. U okviru ski centra Stara planina obezbeđeno je veštačko osnežavanje na više od 4km staza, od ukupnih 13km staza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Planinarski doma MIDŽOR, Stara planina - ZIMA 2022 / 2023
TIP SOBE
Minimum - maksimum osoba
01. DECEMBAR 2022 - 31. MART 2023
NOĆENJE SA DORUČKOMPOLU-PANSIONPUN PANSION
VIŠEKREVETNE SOBE2 - 9 odraslih3.6454.1154.585
CENE U RSD PO OSOBI PO NOĆI

VAŽNA NAPOMENA: ODREĐENI BROJ SOBA IMA ZAJEDNIČKO KUPATILO

CENA UKLJUČUJE:
- izabranu uslugu - pun panison, polupansion (početak suluge je večera) ili noćenje s doručkom. Način služenja obroka: set meni.
- besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama.

CENA NE UKLJUČUJE:
- boravišnu taksu - odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju, taksu.
- hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 8 din dnevno po osobi (takse se plaćaju u agenciji).

POPUSTI ZA DECU:
- deca do 2,99 godine – besplatno, dele ležaj
- deca 3 - 11,99 godina imaju 30% popusta ako koriste sopstveni ležaj
- deca 3 - 11,99 godina imaju 50% popusta ako koriste zajednički ležaj
- jedna odrasla osoba i jedno dete - dete plaća punu cenu
- deca do 3,9 godine i jedna odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi - odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu, dete je besplatno.

DOPLATE I NAPOMENE:
- doplata za jednokrevetnu sobu 1.200 RSD.
- dozvoljen boravak za kućne ljubimce uz doplatu 1.200 RSD dnevno (maksimalno do 10kg, psi I mačke), obavezna najava.
- check in od 16h, check out do 12h. Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.
- kasnije odjavljivanje: do 14h – 1.100 rsd po sobi, posle 14h se plaća puna cena jedne noći prema cenovniku.

Nalazi se na 1.580 metara nadmorske visine, ispod Babinog zuba. Sagrađen je 1951.godine, i od tada je više puta dograđivan i renoviran.

Danas predstavlja moderan objekat na divnoj lokaciji sa svim udobnostima savremenog smeštaja. Raspolaže sa 60 ležajeva. Sobe su opremljene po visokim standardima. Planinarski dom radi tokom cele godine, a okruženje u kome se nalazi pruža mogućnosti za upražnjavanje raznih aktivnosti: šetnja, rekreacija, skijanje i drugi zimski sportovi.

Planinarski dom "Midžor" se nalazi u neposrednoj blizini hotela "Babin zub". Od hotela "Stara planina" je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze "Konjarnik" ima 400m.

Raspolaže sa  14 soba sa 60 ležaja. Besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama. Pored pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju Kamin slala kao i terasa. Parking ispred objekta.

U cenu ukjučena izabrana usluga:
- Pun panison - set menu (Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge),
- Polu pansion - set menu (Početak usluge je večera, a doručak je kraj usluge),
- Noćenje sa doručkom - set menu.

Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta

Dozvoljeni su kućni ljubimci (pse i mačke) koji imaju najviše 10 kilograma - uz doplatu. 
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.03.2023. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA

SPN

Organizator putovanja je turistička agencija Supernova Travel, broj licence OTP 196/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Supernova Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas