Rixos Park Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Beleku, oko 42km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren u aprilu 2023. godine. Zauzima površinu od 77.274m², sastoji se od glavne zgrade, Orient dela i 3 vile. U ponudi ima 358 smeštajnih jedinica, nekoliko restorana i barova i veliki izbor sportskih sadržaja kako za decu tako i za odrasle. Od tematskog parka The Land Of Legends udaljen je oko 8km.

Za decu tu su dva bazena, dečiji klub, bioskop, mini disko.

NAPOMENA: hotel je otvoren u aprilu, i biće u fazi soft-opening, određeni sadržaji hotela će se otvarati naknadno. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dužine 150m. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 358 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu (osim Standard Garden View Without Balcony), klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, ketler, aparat za Nespresso, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Turquoise (glavni restoran), People’s, Mermaid (riblji specijaliteti), The Grill i Patisserie Art. Gostima je na raspolaganju i pet barova. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, parking, sala za sastanke, transfer, frizerski salon. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 7 bazena od kojih su dva za decu, odbojku na plaži, animaciju, stoni tenis, joga, fudbal, košarku.

Za najmlađe
Za najmlađe tu je Rixy Kids Club( za uzrast od 4 do 12 godina), igralište za decu do 3 godina i spavaonica. Čuvanje dece se dodatno naplaćuje.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, saunu, tursko kupatilo i parno kupatilo. 

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas