Sami Beach Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u centru mesta Gümbet, oko 4km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1983. godine, nakon toga 2019. godine je renorvirano 40 soba, a 2021. godine su renovirane 52 sobe, zatvoreni deo glavnog restorana, deo javnih površina i bazen. Ukupno ima 164 sobe (116 standardnih soba, 4 suite-a, 4 family club sobe i 40 club soba) koje su smeštene u okviru trospratne glavne zgrade i dodatnog objekta gde se nalaze club sobe. Nalazi se u samom centru mesta Gümbet, blizu ulice sa barovima i diskotekama, te je preporuka onima koji vole da su u centru dešavanja i mlađima koji žele da uživaju u čarima noćnog života  Bodruma. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, à la carte restoran,  bar, snack bar i bazen.

Za decu tu su dečiji bazen i igralište. Krevetac u sobama na upit je besplatan. Hotel nema uslugu čuvanja dece. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži (privatan deo gradske plaže). Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Plaća se: sva pića i hrana u Beach baru i ostalo van koncepta.  

Smeštaj
Sve sobe imaju split klimu, mini frižider, fen, kupatilo sa tušem, telefon, pločice na podu, SAT TV i balkon ili terasu (neke sobe imaju jako mali balkon, površina balkona je od 1-8m2). Sobe mogu imati pogled na more ili bazen (osim family club soba). Sve sobe su urađene u autentičnom turskom stilu u drvetu sa jakim plavim bojama. Terasu imaju samo sobe koje se nalaze u prizemlju.

Površina soba je između 16-26m2. 

Plaća se: telefon. Hotel nema uslugu room service i sef se nalazi samo u lobiju hotela.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusve – samoposluživanje , izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U kocept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina u periodu 15:00-16:00, tea coffee break u periodu 17:00-18:00, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića  u periodu 11:00-23:00.

Plaća se: à la carte restoran, Mango beach restoran,  uvozna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor na poziv, frizerski salon, servis za pranje veša,  sef u lobiju hotela, shuttle do aerodroma, menjački poslovi, parking i market koji se nalazi 5m od hotela.

Sport i zabava
Bazen na otvorenom za odrasle, bazen za decu, stoni tenis, pikado, bilijar, večernji program i tematske večeri. Wi-Fi internet je dostupan gostima bespaltno u okviru javnih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi, časovi joge (prvi čas je besplatan) i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
U okviru hotela gosti mogu uz doplatu da koriste saunu i tursko kupatilo u periodu 09:00-19:00.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas