The Oliver Suites

Messongi, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Novi luksuzni hotel sa 5*, skladno smešten ispred prelepe peščane plaže u oblasti Messongi – jugoistočni Krf. Uz puno poštovanje životne sredine i arhitekture Krfa, okružen maslinjacima hotel se nalazi na 10 km od palate Ahilion, 22 km od centra Krfa i oko 20 km od aerodroma.

Plaža:
Na samoj plaži. Hotel svojim gostima pruža mogćnost besplatnog korišćenja ležaljki i suncobrana i peškira pored bazena i na plaži.

Hotelski sadržaj: 
Svojom elegancijom u najvećoj meri privlači parove. Od sadržaja gostima ima da ponudi: recepciju, a la cart restorane u kojima se služi grčka i internacionalna kuhinja, lobi bar, bar pored bazena, otvoren bazen koji se nalazi u pažljivo negovananom vrtu, ležaljke i suncobrane pored bazena, spa centar (sauna, masaže – uz doplatu), fitnes centar, parking. Za ljubitelje aktivnijeg odmora u hotelskoj ponudi su i časovi joge i pilatesa. Mali kućni ljubimci do 10 kg su dobrodošli u ovaj hotel.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 120 soba i apartmana. U ponudi naše agencije su tipovi soba junior suite sa pogledom na baštu i junior suite sa privatnim bazenom. Junior suite sa pogledom na baštu (oko 38 m2) u svom sastavu ima: king size krevet, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV, mini bar (uz doplatu), aparat za kafu, sef, kupatilo (tuš), fen za kosu, bademantile i sobne papuče, direktnu telefonsku liniju i balkon. Junior suite sa pogledom na vrt može ugostiti dve odrasle osobe. Junior suite sa privatnim bazenom ima površinu oko 40 m2, i iste je opremljenosti kao i junior suite i takođe može ugostiti dve odrasle osobe.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom – švedski sto. Mogućnost doplate za polupansion.

Napomena: 
Jedinstveni arhitektonski dizajin čini ovaj hotel jednim od najluksuznijih na ostrvu.

Kontakt: 
www.olivarsuites.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas