Venecija

Venecija, Italija

već od 119€

Opis destinacije

Venecija - Grad na vodi, koji će vas očarati svakim korakom i svakom sledećom ulicom u kojoj se nađete. Venecija se nalazi na severo-istoku Italije i jedno je od najprepoznatljivijih mesta u čitavoj državi. Prilikom posete ovog predivnog mesta, ne zaboravite da ponesete sa sobom

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SEVERNA ITALIJA - Venecija Prvi Maj
Severna Italija sa  fakultativnom posetom Veneciji, Veroni, Sirmione i Padovi 
PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

HOTEL 3*29.04. - 03.05.2024.
UslugaBr. dana/noći5/2
ND
Redovna cena159€
SPECIJALNA PONUDA119€
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabl deker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontitentalni – samoposluživanje ili švedski sto) u oblasti Veneto ( Conegliano, Lido di Jesolo, Noventa di Piave, San Dona di Piave, Treviso ) u 1/2 i 1/3 sobama
- Razgledanje prema programu putovanja
- Usluga predstavnika agencije - vodiča
- Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50€ (isključivo na upit)
- Boravišnu taksu u zavisnosti od grada
- Taksa za ulazak u Veneciju ( od 25.04.2024)- 5 eura po osobi

Fakultativne izlete:
- Obilazak Verone i Sirmione - 35 eura/deca do 12 god. 20eura
- Obilazak Padove- 25eura/deca do 12 god. 15 eura
- Paket izleta - 55€ bez karte brod - Venecija
- Povratna karta za brod na relaciji Punto Sabbioni - Venecija - Punto Sabbioni – 30 eura/deca do 12 godina 15 eura
Hotel Jalisko 3* hoteljaliscojesolo.it/
Jalisco se nalazi u glavnoj pešačkoj zoni Lido di Jezola, na samo 100 metara od besplatne privatne plaže. Okružen cvetnom baštom, hotel ima terasu sa pogledom na bazen i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. WiFi je dostupan u celom objektu. Sobe su 1/2 i 1/3. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Eurorest 3* Conegliano nudi moderne sobe sa besplatnim bežičnim internetom i odličnom vezom do autoputa.
Sobe su moderne i prostrane i svaka je opremljena mini-barom i LCD TV-om sa satelitskim kanalima. Neke sobe imaju balkon. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Ettoral hotelettoral.it/
Smesten na samo 50m od mora u Lido di Jesolu, hotel Ettoral ima svoju privatnu plazu. Klimatizovane sobe imaju sopstveni balkon i besplatni bezicni internet. Sobe poseduju Tv, sef, sopstveno kupatilo. Sobe su 1/2 i 1/3. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Continental 3* hotelcontinental.it/ se nalazi u centru Lido di Jezola, preko puta sopstvene plaže koju gosti mogu besplatno koristiti. U ponudi su klimatizovane sobe, otvoreni bazen i tradicionalni restoran sa barom. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani. Sobe u hotelu Continental imaju enterijer uređen u klasičnom stilu, popločani pod, balkon i TV. Sopstveno kupatilo je opremljeno fenom za kosu i kadom ili tušem. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Hotel Madera 3* se nalazi na samo 100 metara od obale mora u mestu Lido di Jezolo i nudi restoran. Obuhvata recepciju koja radi non-stop, parking, besplatan bežični internet i klimatizovane sobe.
Madera je hotel sa 3 zvezdice čije sobe sadrže frižider i radni sto. Većina ima balkon sa pogledom na more. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Hotel Panorama 3* se nalazi u jednoj od glavnih ulica u Jesolu, hotel ima privatnu plažu. Sve sobe su 1/2 i 1/3 I imaju TV uređaj I sopstveno kupatilo. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Hotel Bettina 3* Hotel Bettina se nalazi u pešačkoj zoni na 50 metara od plaže u Lido di Jezolu. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi.Sobe su klimatizovane i funkcionalno uređene. Sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon i delimičan pogled na more.
1. DAN BEOGRAD 
Sastanak putnika u 17:00 na parkingu Sava centra (savska strana). Polazak u 17:30. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju do Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN PUNTO SABIONI 
U jutarnjim časovima dolazak u luku Punta Sabione iz koje vožnjom brodom stizemo u  Veneciju. Po dolasku pešačko razgledanje grada:  Riva Skijavoni, most uzdaha, Piazza San Marco na kome se nalazi istoimena bazilika i zvonik, Duždeva palata, kanal Grande, most Rialto,na kome i završavamo šetnju. Slobodno vreme uz mogućnost vožnje brodićima kroz kanal Grande. Nastavak putovanja prema hotelu u dogovoreno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.  (Putovanje Venecija Prvi Maj 2024)

3. DAN VERONA - SIRMIONE 
Doručak. Posle doručka  mogućnost fakultativnog izleta za Veronu i Sirmione. Po dolasku u Veronu koja nam je svima sinonim na Šekspirovu dramu Romeo i Julija, a mnogo je više od toga, krećemo u razgledanje. Obilazak sa  vodičem:  Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signori, grobnice porodice Skaligeri. Julijina kuća. Slobodno vreme u prelepoj Veroni do nastavka ka Sirmioneu koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Po dolasku ulazimo u stari grad pored dvorca  porodice Skaligeri, prošetaćemo uskim kaldrmisanim ulicicama prepunih radnja sa suvenirima, kafea, barova do kuće operske dive  Marije Kalas. U Sirmioneu mozete i krstariti jezerom i uživati u ukusima  najboljih italijanskih sladoleda.  Slobodno vreme za uživanje u ovom preslatkom gradiću. Povratak u hotel. Noćenje. (Putovanje Venecija Prvi Maj 2024)

4. DAN PADOVA
Doručak. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Padovu. Po dolasku u Padovu, šetnja sa vodičem. Šetnja počinje Piazza Prato dela Valle (jedan od najneobičnijih trgova u Italiji elipsastog oblika,), Bazilika Sv. Antuna, Palazzo della Regione-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki  ( kultni cafe u kom je rado viđen gost bio i Lord Bajron). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja.

5. DAN BEOGRAD 
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja

- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). 

- Preko računa: uz profakturu 

FXT

Organizator putovanja je turistička agencija Felix Travel, broj licence OTP 3/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Felix Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas