Xanadu Resort

Belek , Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Centar Beleka je udaljen oko 6km od hotela, aerodrom Antalija se nalazi na oko 40km a grad Antalija na oko 50km od hotela.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2000. godine, a delimično renoviran 2015. i 2018. godine. Zauzima površinu od 184.000m² i ima ukupno 420 smeštajnih jedinica raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima. Gostima su na raspolaganju glavni restoran Ipek Yolu, nekoliko à la carte restorana (Dragon – azijski, Dolce Vita Family – italijanski, La Cascade – francuski, Els Pescadors – meksički, Uskuna – morski plodovi, Kebap house – turski), barova (Beach bar, Xanadu bar, Secret Garden Bistro & bar, Rosebud bar, Lila bar – samo za odrasle, Lobby i Terrace bar, Pier bar, Pavillion bar) i poslastičarnicu.

Za najmlađe tu je mini club Fancyland na površini od 5.500 m² sa različitim grupama po godištima dece (razni bazeni, igraonica, bioskop, igralište, tobogani, animacije, specijalni bebi paketi).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, dugačkoj 415m. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži se ne plaćaju. Između hotela i plaže teče reka (prelazi se most).

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, balkon, LCD TV, mini bar, sef, centralnu klimu, set za kafu i čaj, bademantil, papuče, meni jastuka i Wi-Fi.

Standardne sobe u glavnoj zgradi, imaju površinu oko 26m² (površina soba bez balkona) i mogu imati pogled na more ili baštu.

Junior suite ima povšinu od 45m² (površina sobe bez balkona) i ovaj tip sobe ima pogled na more ili baštu i može  biti u glavnoj zgradi ili u bungalovima.

Bungalow stadardne sobe imaju površinu od 26m² i pogled na baštu.

Bungalow family sobe imaju povšinu oko 45m² (sobe sa jednim kupatilom) i oko 52m² (sobe sa dva kupatila).

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je High Class All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera), užine u određeno doba dana, sladoled, ponoćna užina, lokalna alkoholna, bezalkoholna pića kao i određena uvozna pića. Gostima su dostupani dijetalni, bezglutenski i vegan meni.

Plaća se: određeni à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Usluge lekara, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, prodavnica suvenira, fotograf, rent a car, prodavnica nakita i kože.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena za odrasle i decu, tobogane, 2 teniska terena, fitnes centar, stoni tenis, streljaštvo, pikado, košarku, mini fudbal, aerobik, yogu, bilijar, teren za fudbal, animacije i programi tokom dana i večeri.

Plaća se: časovi tenisa, sportovi na vodi, oprema za golf i tenis, kuglanje i ostalo van koncepta

Spa & wellness
Shang – Du Spa centar (3.500m²) obuhvata parno kupatilo, tursko kupatilo, 2 saune, unutrašnji i spoljašnji bazen sa hidromasažerima.

Plaća se: razne masaže, terapije i tretmani, solarijum, manikir, pedikir, salon lepote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas