Barcelo Bavaro Palace Deluxe

Punta Cana, Dominikanska Republika

Opis destinacije

Dominikanska Republika (šp. República Dominicana) je država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila i leži istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo. Glavno turističko odredište za većinu turista je Punta Cana. Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na jednoj od 10 najlepših peščanih plaža sveta – Bavaro, u Punta Kani, u turističkom području Bavaro. Udaljen je 137km od aerodroma u Santo Domingu, 25 km od aerodroma u Punta Kani, pored golf terena.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži Bavaro, dugoj 2km. Ležaljke i suncobrani bez doplate. Najam peškira za plažu (bez doplate). Plaža je označena plavom zastavom.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 1377 soba raspoređene u više hotelskih zgrada u okviru hotelskog kompleksa. Svaka Deluxe soba, površine oko 40m2, ima kupatilo (tuš), klimu, verandu ili terasu, ventilator (na plafonu), LCD TV, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, aparat za pripremu kafe, bade mantil, dasku za peglanje, pristup internetu (doplata). Sobe imaju pogled na golf teren. Svaka Junior Suite Deluxe soba, površine oko 60m2, ima kupatilo (tuš), klimu, verandu ili terasu, ventilator (na plafonu), LCD TV, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, aparat za pripremu kafe, bade mantil, dasku za peglanje, pristup internetu (doplata). Na verandi/terasi se nalazi hidromasažna kada. Struja u sobama je napona 110V.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 11 restorana, 11 barova, vinariju, 3 spoljašnja bazena, dečiji bazen, Barcy-mini vodeni park sa toboganima, mini tvrđavom i vodopadom, Pirates Islands-vodeni park sa spoljašnjim bazenom koji pravi talase (doplata), fitnes, spa centar-doplata (masaža, nega lica i tela, unutrašnji bazen, frizerski salon, hidroterapija, wellness) mini klub, mini disko, noćni klub za tinejdžere, Casino, noćni klub, pozorišnu binu na dva nivoa za održavanje predstava (šou program, živa muzika)-od kojih svaki nivo ima sopstveni bar, 7 teniskih terena, mini golf sa 18 rupa, teren za bejzbol, 4 sportska terena (odbojka, mini fudbal, badminton i košarka), bilijar, stoni tenis, šoping centar, više sala za sastanke i konferencije (kapaciteta do 1200 učesnika), menjačnicu, Club Premium VIP lounge (doplata), servis za pranje veša. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata za motorizovane sportove i ronjenje).

Način služenja obroka:
Ishrana je na bazi all inclusive usluge u glavnom restoranu; švedski sto, samoposluživanje (doručak-ručak-večera, užina u toku dana, bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova). U restoranima a-la-carte ishrana je na bazi menia.

Kontakt:
www.barcelo.com

Napomena:
Hotel okružen tropskim vrtom i palmama. Pripada hotelskom kompleksu Barcelo Bavaro Beach Resort, u okviru kojeg se nalazi susedni hotel Barcelo Bavaro Beach. 
PRVI DAN
Beograd-Pariz/ili drugi evropski grad/-Punta Kana
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Poletanje aviona za Pariz/ili drugi evropski grad. Dolazak u Pariz/drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja. Let do Punta Kane. Po dolasku u Punta Kanu, na aerodromu pre pasoške kontrole, uplata ulazne turističke propusnice. Individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Punta Kana
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

PRETPOSLEDNJI DAN
Punta Kana-Pariz/ili drugi evropski grad/
Doručak. Napuštanje soba do 10h00-lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma u Punta Kani. Dolazak na aerodrom minimum 3 sata pre poletanja aviona. Uplata izlazne turističke takse. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Pa
riz/ili drugi evropski grad.Obroci tokom leta.

POSLEDNJI DAN
Pariz/ili drugi evropski grad/- Beograd
Dolazak u Pariz/ ili drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas