Barcelo Concorde Green Park Palace

Port El Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Nalazi se 6 km severno od Soussea. Građen je od 1979. godine kao velika turistička zona oko prelepe marine u kojoj istovremeno može da se usidri preko 300 jahti. Arhitektura, iako moderna, oslanja se na tradicionalnu arhiktekturu Tunisa, sa belim kućama ukrašenim tirkiznoplavim vratima i prozorima. Hoteli su građeni u istom stilu I protežu se uz blistavo čisto more, na peščanim plažama sve do grada Soussea. Zbog dugačkih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port El Kantaoui je tokom godina postao omiljena destinacija kako za porodični odmor, tako i za odmor mladih. Port je uređen i čist, potpuno prilagođen turistima, sa puno zelenila i cveća, idealan za šetnje. U marini se nalazi veliki broj prodavnica, kafića, restorana i čuvena fontana sa svetlosno - muzičkom koreografijom. Taksijem ili lokalnim prevozom se lako i brzo stiže do Soussea, ali i do Hergle, malog berberskog sela sa nekoliko odličnih restorana i poslastičarnica i očuvanim lokalnim načinom života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u Port El Kanntaoui u blizini marine. Ima sopstvenu peščanu plažu, otvoren je 2016 godine i jedan je od hotela iz lanca Barcelo.

HOTELSKA PONUDA:
Hotel poseduje recepciju 24h, otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen sa morskom vodom. Više barova i restorana, terene za sportske aktivnosti, animaciju, mali spa centar (dodatno se naplaćuje), Wifi, ležaljke i suncobrani su besplati za goste hotela.

SMEŠTAJ:
Sve sobe poseduju, kupatilo ( tuš, wc) terasu ili balkon, ketler, klima, sef. 

USLUGA:
All Inclusive prema pravilim hotela 
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas