Dream Water World

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Dream Water World 5* se nalazi u Kumkoy regiji, oko 7 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2022. godine.
Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i tri à la carte restorana (turski, italijanski i riblji) kao i bar kod bazena, na plaži i u lobiju. Nalazi se na udaljenosti od 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima raznovrstan sadržaj koji će zdovoljiti potrebe kako parova tako i porodica sa decom.

Plaća se: čuvanje dece.
Plaža
Hotelska privatna peščana plaža udaljena je oko 800m od hotela . Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se dodatno ne naplaćuju. Takođe, za goste hotela je besplatan prevoz mini busom do plaže.

Smeštaj
Svih 360 hotelskih soba je smešteno u glavnoj zgradi.
Standardna soba typ 1 (25m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba)
Standarna soba type 2 (30m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osoba)
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), laminat, LCD TV, Wi-FI internet, terasu/balkon.
Plaća se: sef, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive, na bazi otvorenog bufea (izbor više jela za doručak, kasni doručak, ručak i večeru), popodnevna užina, večernja užina, rani doručak, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00, sladoled u određeno vreme, à la carte restorani jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju, bar na plaži od 10.00-17.30.
Plaća se: uvozna pića, uvozna i domaća flaširana vina, uvozni šampanjac, tursku kafu, sveži ceđeni voćni sokovi, pića u diskoteci.
Ostali sadržaji
Doktor, pranje veša, prodavnice, internet kutak, kompjuterske igre, rent a car. Wi-Fi internet u celom hotelu bez doplate.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki aqua park sa mnogo različitih tobogana, bazen 18+ Adults only, teretana, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, animacija tokom dana, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu (4-12 godina), dečije igralište, mini diskoteka. Zatvoreni bazen ne radi u toku letnje sezone.
Plaća se: masaža, SPA i kozmetičke usluge, bilijar, sportovi na vodi.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas