Hotel Selectum Family Comfort (ex. Hotel Lyra Resort)

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Lyra Resort je starijeg datuma i nalazi se na dugačkoj peskovitoj plaži u mestu Kizilak, 15 km od mesta Side i 75 km od aerodroma Antalija. Hotel ukupno ima 399 soba raspoređenih u glavnoj hotelskoj zgradi i u 17 dvospratnih klub kućica.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, pet a la carte restorana, dva otvorena bazena za decu i dva za odrasle, unutrašnji bazen, aqua park sa šest tobogana, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, hamam, sauna, fitness centar, teren za odbojku na plaži, košarku, mini fudbl, teniski teren, razne društvene igre, disco.

Sadržaji za decu:
mini club za uzrast 4-12 godina, mini disco, aktivnosti za tinejdžere od 13-16 godina, dečiji restoran, dva igrališta, luna park i trambolina (doplaćuje se), aqua park od 10:00 - 12:00 h i 15:00 - 17:00h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveži voćni sokovi, nargile, sobna usluga, telefon, fax, sveže ceđeni sokovi, osvetljenje za teniski teren i teren za mini fudbal, bilijar, perionica veša, usluge doktora, video igre, sportovi na vodi uz upotrebu motora, luna park.

Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni. Peškiri se dobijaju uz hotelsku karticu.

Sobe:
standardne sobe u hotelu imaju centralnu klimu, SAT TV i muzičke kanale, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo), set za kuvanje čaja i kafe, laminat u glavnoj zgradi, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe u hotelu se sastoje od dve odvojene prostorije paravanom a sva druga oprema je ista kao i u standardnoj sobi. Standard sobe u klubu (23 m2), imaju klima uređaj, SAT TV i muzičke kanale, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo), set za kuvanje čaja i kafe, pločice u klub delu, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe u klubu se sastoje od dve prostorije, u nekim sobama su kreveti na sprat za decu.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima - samoposluživanje, izbor više jela : doručak, ručak, večeru, dečju večeru od 18:30 - 19:30 h, jutarnje i popodnevne snekove od 12:00-17:00 h na nekoliko lokacija u hotelu, kasna noćna užina od 23:00 - 00:00 h, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00 h, u disko klubu do 02:00 h, sladoled od 11:00-17:00 h na dva bara, pet a la carte restorana uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Napomena:
naše mišljenje kategorija 4*.

 http://www.lyrahotel.com/en/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas