Hotel Vile Oliva

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 suncanih dana u godini. Petrovac je miran gradić u kome se možete opustiti i odmoriti bez buke i galame. Petrovac je svojstven po svojim malim uličicama, peščanim plažama, i romantičnim zalascima sunca... Letovanje na Petrovcu preporučujemo jer je blizu i odlično povezan sa Budvom, Barom, Kotorom, Ulcinjom kao i sa ostalim primorskim gradovima koje možete posetiti tokom svog odmora na crnogorskom primorju. Pored obale, kamenom popločano šetalište, prate kuće od tesanog kamena sa buticima i restoranima, okruženo je palmama, borovima i lijanderima i nudi prijatnu hladovinu u vrelim letnim danima. Na samom kraju šetališta nalazi se tvrđava Kastelo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi na udaljenosti od oko 80m od plaže, u mestu Petrovac, oko 20 km od centra mesta Budva i oko 40 km od aerodroma Tivat.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, bar,bazen, zatvoreni bazen, igraonica za decu, SPA centar, masaže (uz doplatu). Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i 11 vila.

Sobe:
klima-uređaj, mini bar (uz doplatu), TV, sef, Wi-Fi internet,kupatilo,  balkon/terasa.

Ishrana:
All inclusive "sve uključeno" - doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), nacionalna pića (rakija, belo vino, crno vino, pivo, čaj, voda, sokovi) u restoranu od 10-23h i na bazenu od 10 -18h, popodnevna užina u restoranu (kolač, voće, palačinke).

Napomena:
Cena uključuje korišćenje ležaljki i suncobrana kod hotelskog bazena, dečijeg igrališta i SPA centra (osim usluga masaže). Krevetac se doplaćuje na recepciji.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas