Hotel Vik Arena Blanca

Punta Cana, Dominikanska Republika

Opis destinacije

Dominikanska Republika (šp. República Dominicana) je država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila i leži istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo. Glavno turističko odredište za većinu turista je Punta Cana. Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je direktno na plazi Bavaro, okruzen palmama. Aerodrom Punta Kana udaljen je oko 30 km.
 
Plaza:
Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaza na Dominikani. Lezaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na bazenima i na plazi.
 
Hotelski sadrzaji:
Ima glavni restoran, 3 a la carte restorana, 5 barova, beach i snack bar. Hotel raspolaze sa prodavnicama, internetom u lobby-u (uz doplatu), bazenom sa barom. U cenu su ukljuceni fitnes, 2 teniska terena, odbojka na plazi, kajak, ronjenje u bazenu. Uz doplatu su ronjenje, motorizovani sportovi na vodi.
 
Usluga je
All inclusive.
 
Sobe:
Ima 494 sobe rasporedene u 6 krila- Standard soba garden view: oko 30m2, kupatilo sa tuš/wc-om, fen, TV, telefon, klima, mini bar (voda uracunata), sef (uz doplatu), balkon sa pogledom na baštu. Standard soba sea view: ista kvadratura i opremljenost, sa pogledom na more.
 
Kontakt:
www.hotelvikarena.com/

Napomena:
Odlican izbor za porodice, dete do 14 godina boravi besplatno.
PRVI DAN
Beograd-Pariz/ili drugi evropski grad/-Punta Kana
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Poletanje aviona za Pariz/ili drugi evropski grad. Dolazak u Pariz/drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja. Let do Punta Kane. Po dolasku u Punta Kanu, na aerodromu pre pasoške kontrole, uplata ulazne turističke propusnice. Individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Punta Kana
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

PRETPOSLEDNJI DAN
Punta Kana-Pariz/ili drugi evropski grad/
Doručak. Napuštanje soba do 10h00-lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma u Punta Kani. Dolazak na aerodrom minimum 3 sata pre poletanja aviona. Uplata izlazne turističke takse. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Pa
riz/ili drugi evropski grad.Obroci tokom leta.

POSLEDNJI DAN
Pariz/ili drugi evropski grad/- Beograd
Dolazak u Pariz/ ili drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas