Kapetanios Bay Hotel

Protaras, Kipar

Opis destinacije

PROTARAS - nalazi se na istočnoj strani ostrva, prema Famagusti, udaljen 50 km od Larnake i 10 km od Aja Nape. Do skoro nenaseljen predeo pokriven vetrenjačama, postao je živopisno turističko mesto poznato po zalivu Fig Tree i istoimenoj plaži sa plavom zastavicom. Protaras, letovalište idealno za porodice sa decom, karakterišu peščane plaže, mirna i topla voda idealna za kupanje ali i za ronjenje, manji vodeni park i elegantni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Kapetanios Bay, hotel sa dugom tradicijom, nalazi se u glavnom turističkom delu Protarasa i udaljen je samo 500 metara od peščanih plaža Protarasa, Fig Tree i Yianna Marie. U blizini hotela nalazi se mnoštvo prodavnica, kafića, restorana, noćnih klubova, Mc Donald i ostale atrakcija u Protarasu. Hotel je renoviran 2018.god. Kapetanios Bay je udaljen je 1km od centra Protarasa, 8km od Aja Nape i 53km od aerodroma u Larnaki.
 
Sobe: Hotel Kapetanios Bay raspolaže sa 140 soba raspoređenih u 2 zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne, superior i porodične sobe. Standardne sobe 20m2 (za smeštaj 2 odraslih i 1 deteta), superior 23m2 (za smeštaj 2 odraslih i 1 deteta) i porodične sobe 38m² (namenjene za smeštaj 2 odraslih i 3 dece). Superior sobe prilagođene su i osobama sa invaliditetom. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen, kima uređaj, TV, wifi, sef, ketler, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana Captain’s Table, gostima hotela Kapetnios Bay je na raspolaganju bar pored bazena Bridge Pool, Mikel Café i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Kapetanios Bay poseduje spoljašnji bazen i bazen za decu sa ležaljkama i suncobranima koji su gostima na raspolaganju i koriste ih bez doplate.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas