Ramada Loutraki Poseidon Resort

Lutraki, Peloponez

Opis destinacije

Loutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom i posete fakultativne izlete. U krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite. Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plavu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, topple vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
U nestvarnom ambijentu, okružen zelenilom, nadomak gradića Lutraki, smešten je hotel Ramada Loutraki Poseidon Resort. Hotel je bungalovskog tipa, gde se smeštajne jedinice kaskadno ređaju do šljunkovite uvale u kojoj je smešten.

Plaža:
Nekoliko manjih šljunkovitih uvala u kojima su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Od trenutka kada je preuzet od strane lanca Ramada hotel je u nekoliko navrata delimično renoviran. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Nafsika a-la-carte restoran, taverna, lobi bar, bar kod bazena, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, mini-klub, wellness & spa centar, tereni za košarku i tenis. U okviru hotela postoji besplatna Wi-Fi internet konekcija. Mnogi sadržaji zajednički su sa sadržajima hotela Wyndham Poseidon Resort, koji je nalazi u istom kompleksu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo sa toaletnim priborom, fenom za kosu i bade mantilima, LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, mini-bar (uz doplatu). Bungalovi su namenjeni za smeštaj dve do tri odrasle osobe, ili dvoje odraslih i dvoje dece (mlađe dete deli ležaj sa roditeljima). U svakoj sobi postoji francuski ležaj ili dva standardna kreveta, dok je  treći ležaj pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Usluga:
All inclusive-doručak,ručak,večera i užina – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.ramadaloutrakiresort.com

Napomena:
Kristalno čisto more i bujno zelenilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj. Odlična lokacije sa koje se lako stiže do brojnih istorijsko-arheoloških znamenitosti.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas