Sahara Beach Aquapark Resort

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na udaljenosti oko 8 km od Monastira, 12 km od Susa i 4 km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1975. godine a poslednji put renoviran 2018/2019. godine. Sastoji se od tri zgrade sa po 7 spratova i 1005 soba. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko barova kao i a la carte restoran koji se može koristiti uz doplatu i prethodnu rezervaciju.

Od sadržaja za decu hotel pored dečijeg bazena ima Mini club (4-7 god.), Maxi Club (8-12 god.) i Teenie Club (13-17 god.).

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, peškiri ne ulaze u koncept dok suncobrani i ležaljke se ne plaćaju dodatno.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 1005 soba rasporedjenih u tri zgrade sa po 7 spratova.
Sve sobe imaju balkon, wi fi, Sat TV, twin beds. Većina soba ima pogled na bazen.

Standard double room je veličine 23 m2.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu “Salambo” (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju više barova kao i užine (pica, hamburger, sendviči, pomfrit). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: Sva flaširana i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i konzumacija pića u The Sahara disco bar-u, Moorish Cafe, Bar 51, El Campo (a la carte resortan) i La Brise (a la carte restoran).

Ostali sadržaji
U okviru hotela nalazi se menjačnica, rent a car, iznajmljivanje bicikla, zlatara, minimarket, fotograf, suvenir shop, sef, servis za pranje veša, frizer, doktor na zahtev.

Sport i zabava
U okviru hotela nalazi se spoljašnji, unutrašni i dečiji bazen kao i aquapark sa 12 tobogana. Gostima su na raspolaganju brojne sportske aktivnosti kao što su aerobik, streljaštvo, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, boćanje, pikado, fudbal kao i dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i bilijar.

Spa & wellness

Plaća se: Hammam, masaža, Spa.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas