Wela Hotel

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Wela nalazi se u severnom delu Sunčevog Brega, na oko 1.5km od cetnra grada i na oko 400m od plaže. Hotel se odlikuje širokom ponudom usluga, sadržaja i zabave, predstavlja savršeno je mesto za odmor, zabavu i rekreaciju uz odličan animacijski tim.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, pool bar, menjačnicu, Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom opremom, parking (do popune mesta, uz doplatu na licu mesta), saunu, fitness, salon lepote, medicinsku ambulantu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, teren za male sportove, mini golf, animaciju, dečije igralište.

Sobe:
Hotel poseduje 250 kompletno opremljenih soba i suitova u svetlim bojama. Sve sobe i suitovi poseduju: francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva; suitovi poseduju: francuski krevet i jedan singl krevet ili tri singl kreveta i jedan ili dva pomoćna ležajeva; family sobe poseduju: 2 francuska kreveta ili 4 singl kreveta ili francuski krevet i dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj, TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-bar, klima, frižider, sef (uz doplatu), kupatilo sa tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati dvosed, fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili grad.

Usluga:
Usluga na bazi all inclusive (all inclusive - švedski sto).
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas