Porto Matina Hotel

, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na Sitoniji, u mestu Metamorfosi, koje se smatra i vazdušnom banjom. Od Nikitija je udaljen 7 km, a od Neos Marmarasa 25 km. Hotel se sastoji od jedne zgrade koja je orijentisana prema moru tako da neke sobe imaju pogled more a neke imaju pogled baštu.

Plaža:
Hotel se nalaze ispred plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela uz konzumaciju hrane i pića iz bara.

Sadržaj:
Recepcija, lobi, sef na recepciji, parking, doktor na poziv (uz doplatu), rent a car (uz doplatu), otvoreni bazen, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, mini market u blizini hotela, igralište za decu, bar pored bazena, wi-fi besplatno.

Smeštaj:
Sve sobe sadrže kupatilo, fen, frizider, terasu, klima uređaj, sef, telefon, TV. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne, ostali kreveti su pomoćni.

Studio površine su oko 28 m² i namenjene za boravak 2-4 osobe. Ovi studiji imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta sa standardnim ležajem i sofom na razvlačenje. Mogu imati pogled na more ili baštu i po strukturi s dvokrevetne. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Apartmani površine su oko 56 m² i namenjene su za boravak 2 do 6 osoba sa dve odvojene sobe, sa pogledom na more ili baštu. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i četvoro dece do 12 godina ili petoro odraslih i jednog deteta do 12 godina a na upit postoji mogućnost dodavanja i kreveta za bebu. Apartmani su po strukturi dvokrevetni i imaju francuski ležaj ili dva sing ležaja i pomoćne ležajeve za potrebe ostalih osoba.

Usluga u hotelu je polupansion, doručak i večera na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.portomatina.gr
1. dan BEOGRAD – SITONIJA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN SITONIJA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN SITONIJA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa.
 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas